-29%
Falcon Buttplug White Medium

Falcon Buttplug White Medium

  1. Startseite
  2. Falcon Buttplug White Medium

Deze Medium blanke buttplug van Falcon is een slag groter dan zijn kleine broertje en zal je minstens evenveel anaal genot schanken. Door het grotere formaat niet zo zeer geschikt voor beginners op gebied van anale sex. Heb je al wat ervaring met anale st

€27,95
€19,95
Marke:
Falcon
Artikelnummer:
FAL002
EAN:
# 8713221067494
SKU:
FAL002
Vorrat:
Auf Lager

Produktbeschreibung

Deze Medium blanke buttplug van Falcon is een slag groter dan zijn kleine broertje en zal je minstens evenveel anaal genot schanken. Door het grotere formaat niet zo zeer geschikt voor beginners op gebied van anale sex. Heb je al wat ervaring met anale stimulatie dan is deze Falcon Medium buttplug perfect voor je.

De Falcon Buttplug white Medium is mooi gevormd en is comfortabel in te brengen. Eenmaal binnen vind hij zonder moeite de juiste plek voor een heerlijke anale bevredigende ervaring.

De brede voet voorkomt dat de buttplug per ongeluk naar binnen kan glippen. Falcon maakt genieten van anale sex mogelijk, op een veilige en comfortabele manier.

Wil je een stapje verder gaan dan kan dat ook. Deze buttplug is ook te verkrijgen in de maten Medium en Large en in de kleur black