-20%
3 x My Size Condooms – Size 53

3 x My Size Condooms – Size 53

  1. Startseite
  2. 3 x My Size Condooms – Size 53

MY.SIZE: jouw maat condoom! Deze condooms garanderen dat je zoveel mogelijk voelt en zo weinig mogelijk hoeft te missen. Er zijn maar liefst zeven verschillende formaten – we weten zeker dat je daar zonder problemen ook je eigen grootte tussen vindt. Zo

€4,95
€3,95
Marke:
My Size
Artikelnummer:
4111670000
EAN:
4025838820138
SKU:
OWN-SKU-100337
Vorrat:
Auf Lager

Produktbeschreibung

MY.SIZE: jouw maat condoom!

Deze condooms garanderen dat je zoveel mogelijk voelt en zo weinig mogelijk hoeft te missen. Er zijn maar liefst zeven verschillende formaten – we weten zeker dat je daar zonder problemen ook je eigen grootte tussen vindt.

Zoals je weet, zijn er al meer dan genoeg flutcondooms op de markt: condooms die irriteren, zich niet goed genoeg aan je lichaam aanpassen en daardoor moeilijk om zijn te doen of – nóg erger – veel te gemakkelijk afglijden. Dat moeten we natuurlijk niet hebben!

Wil jij nu ook eindelijk eens een condoom dat wél goed past, supercomfortabel zit en bovendien zo lang meegaat als de seks daadwerkelijk duurt? Dan moet je de condooms van MY.SIZE een keertje uitproberen! Deze geweldige condooms zorgen er namelijk door hun speciale materiaal voor dat je heerlijk veel meekrijgt van de seks. Bovendien hoef je niet bang te zijn dat ze te dun zijn: MY.SIZE-condooms voldoen aan de allerhoogste kwaliteitseisen en we weten zeker dat bij een van de zeven formaten de grootte zit die precies en zonder problemen om jouw penis past.

Miljoenen Europeanen hebben dit kwaliteitsproduct al uitgeprobeerd en ontdekt dat ook voor hen de juiste maat ertussen zit. Bovendien genieten deze tevreden klanten een stuk intenser van seks nu ze op MY.SIZE-condooms zijn overgestapt. Laat je overtuigen en probeer snel deze geniale condooms uit!

Aan de hand van de volgende tabel kan je de voor jou perfecte condoomgrootte vinden:

MY.SIZE maat 47: 9,5 – 10 cm penisomvang
MY.SIZE maat 49: 10 – 11 cm penisomvang
MY.SIZE maat 53: 11 – 11,5 cm penisomvang
MY.SIZE maat 57: 11,5 – 12 cm penisomvang
MY.SIZE maat 60: 12 – 13 cm penisomvang
MY.SIZE maat 64: 13 – 14 cm penisomvang
MY.SIZE maat 69: 14 – 15 cm penisomvang

Let wel: de penisomvang is doorslaggevend voor een juiste condoomkeuze – de penislengte is daarentegen helemaal niet van belang! Tip: als je een nóg nauwere ervaring wilt of juist een beetje meer ruimte gewend bent, kies dan een condoom uit dat expres een maatje te klein of te groot voor je is!

Geniet van de meest intense sekssessies dankzij de fantastische condooms van MY.SIZE!

Maat: 53
Aantal: 3
Vorm: cilindrisch
Oppervlak: glad
Materiaal: natuurlijk rubber
Kleur: doorzichtig
Smaak: neutraal